Ourclimate.dk

Klimapartnere for OurClimate

Vi søger altid samarbejdspartnere, der har hjertet på det rette grønne sted og vil være vores forlængede arm, når det gælder om at hjælpe danske virksomheder til at blive mere CO2 neutrale.

Du servicerer måske allerede danske virksomheder og kan se en synergi med at tilbyde medlemskaber som et add on. Send os en e-mail på mh@ourclimate.dk og vi kan tage en dialog.

DEL SIDEN

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på telegram
Del på email

Klimabalance ApS

Klimabalance servicerer danske store og mellemstore virksomheder, med at finde en samlet eller individuel løsning, til at at blive CO2 neutral.

Får at opnå en større synergi, har Hanne Wiese valgt at være klimapartner og spydspids for OurClimate Danmark ved siden af sit eget firma www.klimabalance.dk

Kontakt Hanne Wiese for et uforpligtigende møde på e-mail:

HW@ourclimate.dk

HermannGroup ApS

Hermann Group hjælper virksomheder med at få et stærkere brand som CO2 neutral og sørger for at I bidrager til en grøn omstilling via jeres engagement i globale grønne projekter.

CEO for firmaet udbyder ved sine af sit engagement i OurClimate også med at gøre danskerne mere klimabevidste gennem leg. Dette gøres ved at deltage i www.klimaspillet.dk

Kontakt Nicholaz Hermann for et uforpligtigende møde på e-mail:

NH@OurClimate.dk

Vi værdsætter enhver indsats

Har du lyst at være klimapartner sammen med os andre for OurClimate konceptet, hvor du kan se synlige resultater af din indsats, tilbyder vi dig en plads i vores organisation. Du har eventuelt et firma der kan tilbyde OurClimate medlemskaber til eksisterende kunder, eller du nyder at opdyrke et nyere marked, hvor du bygger tillid op og servicere dem år efter år – Kontakt os endelige for yderligere info.

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk

DELTAG I KAMPEN FOR KLIMAET

Tilmeld og gør en forskel allerede idag!

Scroll til toppen