Ourclimate.dk

Deltag med din egen CO2 løsning

Har du en ide om hvordan du kan gøre noget for klimaet og det ikke indgår i vores eksisterende medlemskaber, så kan vi sammen skræddersy lige præcis den løsning du har brug for.

Det kan være at du har en serviceydelse, et produkt, en enkelstående event eller noget helt andet. Vi kan hjælpe med at udregne dit CO2 udslip og det rette PR materiale til dig.

DEL SIDEN

Bliv et grønt fyrtårn

Når du engagerer dig med OurClimate på den ene eller anden måde, bliver du automatisk en rollemodel og grønt fyrtårn for omverden.

Vi ved at jo flere der gør en indsats, jo mere synlige bliver vores resultater og derved tiltrækkes andre til at følge os. Alle der gør en indsats, gør en forskel – men sammen kan vi løfte endnu højere og give de næste generationer et bedre klima.

Untitled-433

Planlægning af indsats

Find det rette sted, hvor du vil målrette din klima indsats

Untitled55

Samtale med Konsulent

Sammen laver vi det bedste oplæg til din klimaindsats

1Untitled-4

Modtagelse af Certifikat

Vi sørger for at din indsats får det bedste PR materiale og certifikat

Bliv kontaktet af vores Klima konsulent

OurClimate stiller altid gerne en klimapartner til rådighed for dine ideer og oplæg. Vi ved at det vigtigste ikke er hvor meget du gør, men at du gør noget. Enhver deltagelse gør en forskel for fremtiden og vi kan inspirerer hinanden gensidigt.

Kontakt os for et oplæg eller dialog via e-mail info@ourclimate.dk

Simple Contact Form

OurClimate repræsenteres af selvstændige grønne klimapartnere

Som forgangskvinde for mange tidligere CO2 relaterede projekter,føler Hanne Wiese fra Klimabalance ApS sig godt rustet til at gøre Danmark meget mere CO2 ansvarligt via deltagelse i globale klimaprojekter.

Vi inviterer flere med i den grønne bølge, hvor vi sammen gør en aktiv forskel for nuværende og fremtidige generationer.

Vi værdsætter ethvert bidrag

Sammen kan vi løfte højere og sammen kan vi være grønne fyrtårn for omverden, så vi kan aflevere en bedre fremtid for kommende generationer.

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk​

Scroll til toppen