Ourclimate.dk

Er der brug for OurClimate?

Allerede i 2009 hvor Danmark var vært for COP15 – viste danskerne at de kunne mobilisere en stor styrke for at vise deres støtte til klimaet.

Mere end 100.000 mennesker demostrere ved den lejlighed i København, hvilket gjorde det tydelig for alle politikere, at vi danskere sætter klimaet meget højt på dagsorden.

DEL SIDEN

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på telegram
Del på email

Hvad er OurClimate?

OurClimate er et nationalt/globalt klimainitiativ. CO2-udledning er nemlig ikke kun et lokalt problem, men et globalt. Derfor er vi også i gang med at mobilisere i andre lande uden for Danmark.

Vi skal sørge for at det er let at blive CO2 neutral og at det lønner sig i sin branding og derved på bundlinien når året er omme.

Hvem kan være med i OurClimate?

Alle virksomheder og i princippet også private, kan tegne et medlemskab og gøre dem selv, deres ansatte, produkter, serviceydelser, hjemmesider eller køretøjer CO2 neutrale.

Ligesom der er en masse muligheder for at udlede for megen CO2, skal der også være en masse muligheder for at lave ligevægt i CO2 balancen.

Derfor laver vi aftaler med alle dem, der vil noget godt for klimaet.

Vi har et stort grønt mål

Sikre vores klima til de fremtidige generationer.

Vores Ambitioner

“Samfundsbidrag er den væsentligste motivation for klimaindsatsen”

Sådan lyder det fra 70% af adspurgte danske virksomheder, i en undersøgelse om årsagen til deres klimaindsats, fortaget for Arla Foods og Global Compacts Network Danmark.

OurClimate’s ambitioner, er at få så mange virksomheder som muligt til at deltage på en eller flere måder, med at kompensere for deres CO2 udledning, mens landet og resten af verden arbejder på højtryk med at få nye teknologier og energi resourser til at erstatte alt traditionelt.

Vores Mål

“På bare ét år er virksomheder som arbejder strategisk med bæredygtighed steget fra 12 til 22%* I fremtiden kommer vi altså ikke udenom, at al marketing er grøn”

Sådan lyder tallene fra Dansk Industri for få år tilbage og der er ingen tvivl om at dette vil vokse de næste 10 år, da ord som klimaforandringer er et af de mest bruge ord og tema for dystre fremtidsudsigter.

Vi har gennem de sidste 10 år set på et meget ugennemsigtigt marked for grønne klimaprojekter, hvor udbydere selv den dag i dag, sælger CO2 kompensation, uden at fortælle hvor meget CO2 der i realiteten bliver reduceret for virksomhedens penge. Derfor er vores mål at danske virksomheder ikke skal betale f.eks. 1.764 kr for at have 10.000 sidevisninger på sin hjemmeside, hvilket er et forskruet regnestykke, men de skal have en fair og realistisk pris og en synlighed på hvor meget CO2 de har reduceret.

Uanset hvem du er, så gør din indsats en stor forskel

“Det er klart, at det endnu ikke er lykkedes os at kommunikere klimakrisen til offentligheden tilstrækkeligt, endsige modvirke dem, der tjener på at så tvivl om, at der endda er et problem. Derfor er det vigtigt at små som store gør et eller andet tiltag, både for at virke som en modvægt, men også for at signalere dem der bestemmer og forurener i verden, at alle vi andre prioterer fremtiden og dens klima højere end noget andet.”

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk​

TAG KAMPEN FOR KLIMAET

Tilmeld og gør en forskel allerede idag!

Scroll til toppen