Ourclimate.dk

Sådan bidrager du til et bedre Klima

Deltag i et eller flere af vores klimainitiativer som kan hjælpe dig i en grøn branding straks og vær aktiv i Danmarks grønne omstilling for et bedre klima til nuværende og de næste generationer.

DEL SIDEN

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på telegram
Del på email

Uanset hvor CO2 udledes fra, påvirker det hele jordens klima

Derfor er det ikke altid afgørende hvor man laver en kompensation for sin CO2 udledning, men at man gør det og i tilstrækkelig mængde.

Det bedste er naturligvis – ikke at udlede CO2 overhovedet, men det andet bedste er, at bidrage til et grønt CO2 besparende projekt, uanset hvor det måtte være placeret på vores klode, da det gavne alles fremtidige klima.

Bidrag til Klimaprojekter der reducerer CO2 udledningen

OurClimate hjælper jer med at få et stærkere brand som CO2 neutral og sørger for at I bidrager til en grøn omstilling via jeres engagement i globale grønne projekter.

I dag blive vi mere end nogensinde før, vurderet på vores klimaprofil, så derfor er det vigtigt at gå forrest og vise vejen for andre.

co2122
634ae6900229f4075a6b616f57c248ffc8f649e8---UNFCCC

Certificerede Klimaprojekter der styrker dit Brand

For at få den bedte kvalitet af din klimaindsats, er det bydende nødvendigt for alle medvirkende, at de projekter der får pengene fra dit medlemskab også er seriøse.

Det gøres ved at vi kun køber klimakreditter af de største organisationer og projektudbydere, som har de bedste certificeringer og ratings.

Kunder foretrækker virksomheder der prioriterer Klimaet

Vi lever i en tid hvor flere og flere kunder, samarbejdspartnere og ansatte, sætter klimaet højt på deres prioteringsliste, når det drejer sig om hvor og med hvem de skal bruge deres penge og tid.

Derfor er det vigtigt at vise sit grønne engagement til omverden og få del i den grønne klima-branding som et medlemskab vil give.

stregnyt

Uanset hvem du er, så gør din indsats en stor forskel.

“Det er klart, at det endnu ikke er lykkedes os at kommunikere klimakrisen til offentligheden tilstrækkeligt, endsige modvirke dem, der tjener på at så tvivl om, at der endda er et problem. Derfor er det vigtigt at små som store gør et eller andet tiltag, både for at virke som en modvægt, men også for at signalere dem der bestemmer og forurener i verden, at alle vi andre prioterer fremtiden og dens klima højere end noget andet.”

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk

TAG KAMPEN FOR KLIMAET

Tilmeld og gør en forskel allerede idag!

Scroll til toppen