Ourclimate.dk

Kontakt os

DEL SIDEN

Tid til at blive involveret.

Er din virksomhed klar til at gribe ind over for klimaændringer? Eller vil du gerne vide mere om OurClimate’s muligheder  først?

Vi er glade for at være din guide.

Formidler: Klimabalance ApS

Telefon: +45 40 13 36 66

Mail: info@ourclimate.dk

Simple Contact Form

OurClimate administreres af Klimabalance ApS

Som spydspids for mange tidligere relaterede projekter, er Hanne Wiese og de øvrige initiativtagere godt rustet til at gøre Danmark meget mere CO2 ansvarligt via deltagelse i globale klimaprojekter. Projekter, hvori der tilbydes dokumenteret deltagelse.

Det er enkelt og let, oftest behøver du kun alt i alt at bruge nogle få timer. Så får du tilbudt løsningen, der matcher dine behov og nogle dage senere, når du har betalt, modtager du certifikatet samt dit specifikke markedsføringsmateriale, klar til brug.

Det er målrettet, enkelt, gennemskueligt, billigere end de fleste forventer og så er det god markedsføring, der gør mere end èn forskel. Så: Velkommen, til en uforpligtende dialog!

Har du lyst til at være vor nye klimapartner
og udbrede konceptet?

Som klimapartner kan du se synlige resultater af din indsats. Vi tilbyder dig en plads i vores organisation, dvs. medlem af vort team af klimapartnere, enten på fuld tid, deltid eller add-on i dit nuværende virke.
Du har eventuelt et firma, der kan tilbyde OurClimate medlemskaber til sine eksisterende kunder, eller du nyder at opdyrke et nyt marked, hvor du bygger tillid op og servicere kunderne år efter år. Vi tilbyder et kvalitetsstærkt og veldokumenteret arbejdsgrundlag, bonus af opnåede resultater samt god introduktion og løbende vedligeholdelse af kompetencer.

Kontakt undertegnede for en indledende dialog eller send en kort introduktion af dig selv og din interesse. Brug: ”Klimapartner 2021” som reference og send til: hw@ourclimate.dk alternativt ring på mobil: 4013 3666. Du er velkommen!

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk​

Scroll til toppen