Ourclimate.dk

Klimavenlige komfurer til Rwanda

I Rwanda tegner brænde sig for mindst 86% af energiforbruget, hvilket naturligvis bidrager væsentlig til udledning af CO2 og unødig stor fældning af træer, som i stedet kunne have stået og optaget CO2.

DEL SIDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klimavenlige komfurer til Rwandal

I Rwanda tegner brænde mindst 86% af energiforbruget og er det primære madlavningsbrændstof for 98% af husholdningerne i landdistrikterne. Fordelingen af ​​brændstofeffektive komfurer reducerer mængden af ​​brændeovn i husholdningerne, hvilket betyder mindre skadelig røg, mindre indendørs luftforurening og færre drivhusgasemissioner.

Ovnene er designet og produceret i landet, hvilket giver den meget nødvendige uddannelse og beskæftigelse til regionen og sikrer, at de er skræddersyet til familiens madlavningsbehov. Projektudbyderen arbejder tæt sammen med lokale NGO’er og regeringer for at sikre, at komfurer distribueres til regioner uden allerede eksisterende markeder for effektive brændeovne. Ovnen leveres til en meget subsidieret sats for at sikre overkommelige priser for familier, der ikke er fortrolige med forbedrede enheder; på denne måde håber projektudbyderen at sætte gang i efterspørgslen efter forbedret madlavningsteknologi over hele landet.

Dette program består af fjorten mikroprojekter, som hver vil skabe 10.000 ton emissionsreduktioner ved at reducere forbrændingen af ​​ikke-bæredygtigt høstet biomasse. Programmet sigter mod at reducere presset på skovområder og vilde dyr, reducere indendørs luftforurening og forbedre de lokale familiers liv.

Projektfordele og virkninger:

Projektet opfylder 4 af de 17 FN’s Verdensmål

nyt112345

Vi værdsætter ethvert bidrag

De fleste er positivt stemt for forandringer og udviklingstiltag, når de klart kan se egne fordele og samtidigt ved at det positivt hjælper på CO2 balancen til fordel for klimaet.

Vi forslår fra OurClimate, at enhver både sparer på de fossile brændstoffer, køber energibesparende forbrugsgoder, genanvendelige produkter, selv optimerer recycling og deltager i globale grønne projekter, således ringen er mere og mere fuldendt.

Portefolien af projekter øges hele tiden, så du har mulighed for at få opfyldt store som små behov af klimakompensation.

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk​

TAG KAMPEN FOR KLIMAET

Tilmeld og gør en forskel allerede idag!

Scroll til toppen