Ourclimate.dk

San Antonio El Sitio

San Antonio El Sitio Wind Power Project er det første vindprojekt i Guatemala-regionen.

DEL SIDEN

DCIM100MEDIA

San Antonio El Sitio vindenergi projekt

Dette projekt blev udført af et guatemalansk firma, Eólico San Antonio El Sitio, og anvender seksten 3,45 MW enheder af vindmøllegeneratorer til et årligt gennemsnit på 135.655 GWh grøn elektricitet til det regionale net, der imødekommer efterspørgslen fra over 20.000 boliger.

Projektet inkluderer også opførelse af en transformerstation og implementering af en transmissionsledning til injektion af energi produceret i det nationale net. Projektet bidrager til en omtrentlig reduktion på 81.392 tons CO2-emissioner om året ved at fortrænge en tilsvarende mængde el-produktion på nettet.

I mangel af dette projekt ville den tilsvarende mængde elektricitet være genereret fra konventionelle kraftværker baseret på fossile brændstoffer. Projektet øger ikke kun energiforsyningen i regionen, hvilket reducerer el-omkostningerne, men hjælper også med bevarelse af ressourcer og udvikling af lokalsamfundet.

Med gennemførelsen af ​​projektet har lokalsamfundene haft gavn af beskæftigelse, sundhed, uddannelse, forbedret infrastruktur og socioøkonomisk udvikling i området.

Projektets virkninger og fordele

nyt123

Projektet opfylder 4 af de 17 FN’s Verdensmål

nyt112345

Det er her vi gør en stor forskel

Når et klimaprojekt skal etableres er den første forudsætning, at det ikke var sket uden vores deltagelse, således at kun de midler fra vores medlemskaber og lignende arrangementer verden over, får dette klimaprojekt startet.

OurClimate Danmark

Hanne Wiese

Klimapartner - initiativet OurClimate.dk​

TAG KAMPEN FOR KLIMAET

Tilmeld og gør en forskel allerede idag!

Scroll til toppen